Produsele noastre

DESPRE PRODUSELE PETUXE

Petuxe este o gama vegan─â de produse premium, special creat─â pentru ├«ngrijirea delicat─â a bl─âni╚Ťei ╚Öi pielii animalelor de companie. Toate produsele Petuxe sunt adaptate PH-ului neutru al pielii ╚Öi con╚Ťin ingrediente naturale ╚Öi organice, nu au parabeni sau adaosi chimici. Produsele nu sunt testate pe animale ╚Öi sunt prietenoase cu mediul.

╚śAMPON TOATE TIPURILE DE BLAN─éÔÇő

Acest ╚Öampon vegan cu formul─â hipoalergenic─â este potrivit pentru toate tipurile de blan─â, fiind ├«mbog─â╚Ťit cu ulei de m─âsline organic ╚Öi Vitamina E. Formula sa inovativ─â hr─âne╚Öte firul de p─âr ├«n ad├óncime, ├«i hidrateaz─â ╚Öi ├«i revigoreaz─â textura.

MASC─é TOATE TIPURILE DE BLAN─é

Aceast─â masc─â vegan─â este indicat─â pentru toate tipurile de blan─â. Formula inovativ─â concept 0 (f─âr─â sare, sulfa╚Ťi, silicon, coloran╚Ťi), ├«mbog─â╚Ťit─â cu extract din frunze de m─âslin, aloe vera organic─â ╚Öi glicerin─â de origine vegetal─â hr─âne╚Öte ├«n profunzime blana, o hidrateaz─â ╚Öi ├«i red─â textura natural─â, aceasta fiind foarte u╚Öor de stilizat ╚Öi coafat. Mirosul este delicat ╚Öi PH-ul pielii nu este afectat.

╚śAMPON PENTRU BLAN─é ALB─é

Acest ╚Öampon vegan cu formul─â hipoalergenic─â este potrivit pentru blana alb─â, fiind ├«mbog─â╚Ťit cu extract de aloe vera organic─â ╚Öi glicerin─â de origine vegetal─â. Formula sa inovativ─â confer─â str─âlucire albului ╚Öi ajut─â la ├«ndep─ârtarea petelor galbene ce se pot forma pe blana animalelor de companie.

╚śAMPON PENTRU PIELE SENSIBIL─é

Acest ╚Öampon vegan hipoalergenic are la baz─â formula inovativ─â 0 (f─âr─â sare, sulfa╚Ťi, silicon, coloran╚Ťi) ╚Öi este special creat pentru pielea sensibil─â, predispus─â unor probleme de natur─â dermatologic─â.
Extractul de mu╚Öe╚Ťel ├«mpreun─â cel de aloe vera protejeaz─â PH-ul pielii ╚Öi las─â un miros subtil ╚Öi o blan─â m─ât─âsoas─â la atingere.

╚śAMPON PENTRU VOLUM

Acest ╚Öampon vegan cu formul─â hipoalergenic─â bazat pe conceptul 0 (f─âr─â sare, sulfa╚Ťi, silicon, coloran╚Ťi) este potrivit pentru orice tip de blan─â, principala lui caracteristic─â fiind ad─âugarea de volum, pentru un aspect s─ân─âtos al bl─âni╚Ťei. Formula este ├«mbog─â╚Ťit─â cu aminoacizi de origine vegetal─â ╚Öi Vitamina E.

╚śAMPON PENTRU PUIU╚ÜI

Acest ╚Öampon vegan hipoalergenic este potrivit pentru orice tip de bl─âni╚Ť─â a puilor de c├óine ╚Öi pisic─â. Formula con╚Ťine extract de aloe vera organic─â, Vitamina B6 ╚Öi glicerin─â de origine vegetal─â. Ingredientele naturale ╚Öi organice protejeaz─â PH-ul pielii ╚Öi hr─ânesc firul de p─âr ├«n ad├óncime, rezultatul fiind o blan─â puternic─â ╚Öi s─ân─âtoas─â.

Echipa specializata

ingrediente naturale

Tratamente personalizate