Produsele noastre

DESPRE PRODUSELE PETUXE

Petuxe este o gama vegană de produse premium, special creată pentru îngrijirea delicată a blăniței și pielii animalelor de companie. Toate produsele Petuxe sunt adaptate PH-ului neutru al pielii și conțin ingrediente naturale și organice, nu au parabeni sau adaosi chimici. Produsele nu sunt testate pe animale și sunt prietenoase cu mediul.

ȘAMPON TOATE TIPURILE DE BLANĂ​

Acest șampon vegan cu formulă hipoalergenică este potrivit pentru toate tipurile de blană, fiind îmbogățit cu ulei de măsline organic și Vitamina E. Formula sa inovativă hrănește firul de păr în adâncime, îi hidratează și îi revigorează textura.

MASCĂ TOATE TIPURILE DE BLANĂ

Această mască vegană este indicată pentru toate tipurile de blană. Formula inovativă concept 0 (fără sare, sulfați, silicon, coloranți), îmbogățită cu extract din frunze de măslin, aloe vera organică și glicerină de origine vegetală hrănește în profunzime blana, o hidratează și îi redă textura naturală, aceasta fiind foarte ușor de stilizat și coafat. Mirosul este delicat și PH-ul pielii nu este afectat.

ȘAMPON PENTRU BLANĂ ALBĂ

Acest șampon vegan cu formulă hipoalergenică este potrivit pentru blana albă, fiind îmbogățit cu extract de aloe vera organică și glicerină de origine vegetală. Formula sa inovativă conferă strălucire albului și ajută la îndepărtarea petelor galbene ce se pot forma pe blana animalelor de companie.

ȘAMPON PENTRU PIELE SENSIBILĂ

Acest șampon vegan hipoalergenic are la bază formula inovativă 0 (fără sare, sulfați, silicon, coloranți) și este special creat pentru pielea sensibilă, predispusă unor probleme de natură dermatologică.
Extractul de mușețel împreună cel de aloe vera protejează PH-ul pielii și lasă un miros subtil și o blană mătăsoasă la atingere.

ȘAMPON PENTRU VOLUM

Acest șampon vegan cu formulă hipoalergenică bazat pe conceptul 0 (fără sare, sulfați, silicon, coloranți) este potrivit pentru orice tip de blană, principala lui caracteristică fiind adăugarea de volum, pentru un aspect sănătos al blăniței. Formula este îmbogățită cu aminoacizi de origine vegetală și Vitamina E.

ȘAMPON PENTRU PUIUȚI

Acest șampon vegan hipoalergenic este potrivit pentru orice tip de blăniță a puilor de câine și pisică. Formula conține extract de aloe vera organică, Vitamina B6 și glicerină de origine vegetală. Ingredientele naturale și organice protejează PH-ul pielii și hrănesc firul de păr în adâncime, rezultatul fiind o blană puternică și sănătoasă.

Echipa specializata

ingrediente naturale

Tratamente personalizate